Mergi la conţinutul principal
 

Construiește sisteme arhitecturale estetice și puternice cu sistemele de fațade Saint-Gobain

Anvelopa unei clădiri oferă mai mult decât protecție față de cele 4 elemente ale naturii. Ea proiectează în exterior imaginea și percepția unei clădiri. De aceea Saint-Gobain oferă vitraje și sisteme de fațade care pot fi folosite la proiectarea unor fațade frumoase și de înaltă performanță.

De asemenea, Saint-Gobain are în portofoliul său sisteme de sticlă gata de instalat, pentru construcții industriale și comerciale.

Avantajele sistemelor de fațade

Tranparență și lumină naturală

Sistemele discrete de fațade de la Saint-Gobain permite deschiderea largă a câmpului vizual și maximizează cantitatea internă de lumină naturală.  În timp ce minimizează structurile vizibile ale fațadei și conexiunile sale, aceste sisteme te ajută să creezi spații confortabile și luminoase, deschise către exterior.

Estetica

Fațadele proiectate cu sisteme de fațade Saint-Gobain nu au grinzi orizontale sau verticale. Privite din exterior, par a fi complet vitrate, omogene și uniforme, stilul arhitectural folosit fiind cu siguranță unul modern și original.

Compatibilitatea cu vitrajul cu control solar Saint-Gobain

Într-un spațiu în mare proporție vitrat, poate fi crucială folositea vitrajelor cu control solar pentru evitarea supra-încălzirii și a folosirii excesive a energiei pentru aerul condiționat. De aceea Saint-Gobain oferă produsele care pot îmbunătăți considerabil confortul. Majoritatea sistemelor noastre de fațade sunt compatibile cu gamele SGG COOL-LITE SKN II și XTREME II, cele mai complexe de pe piață.

Instalare ușoară

Cu puncte de prindere optimizate, fără ramă sau soluții gata de instalare, sistemele de fațade Saint-Gobain vor ușura mult munca de asamblare și instalare a fațadelor, pe șantier.