Mergi la conţinutul principal
 

Alege vitrajul potrivit pentru ferestrele casei tale sau pentru ușile glisante din sticlă!

Sticlă: atât transparentă, cât și de protecție!

Vitrajul este cel mai important component al unei ferestre sau uși glisante, fiind responsabil de un aport de confort, economii energetice și protecție.

Vitrajul este folosit demult pentru a crea pereți transparenți care să permită trecerea luminii naturale și a razelor soarelui, în același timp protejându-ne de vânt și frig, păstrând cât de bine se poate temperatura din interior.

Ferestrele și ușile glisante pentru case au multe beneficii. De la o simplă fereastră transparentă încă folosită în anumite locuințe, vitrajul dublu (menționat deseori ca „Izolare termică îmbunătățită”), sau chiar vitrajul triplu, toate acestea au îmbunătățit considerabil performanța vitrajului transparent în ceea ce privește izolarea termică și acustică, protecția oamenilor și a proprietății, chiar și mentenanța și intimitatea.

În funcție de preferințe, există numeroare produse de la Saint-Gobain Building Glass România care pot fi folosite, care ajută la păstrarea caldă a spațiilor interioare, economisind în același timp sume importante.

 

Care sunt pașii în alegerea vitrajului pentru ferestrele mele?

  • Înțelegerea diferitelor criterii pentru alegerea vitrajului ferestrei și a ușilor glisante,
  • Alegerea celor mai potrivite soluții pentru nevoile tale conform fiecărui criteriu.

 

Criteriile principale pentru alegerea vitrajului pentru ferestre sau a ușilor glisante sunt:

Economisirea de energie

Redu facturile pentru energie cu produsele noastre. Instalarea unor ferestre cu vitraje eficiente energetic, care blochează pierderea energiei și înlesnesc trecerea luminii naturale poate să economisească până la 28% pe an din facturile de la căldură, comparat cu vechile vitraje și rame ale ferestrelor.

Cercetările noastre au arătat că mulți proprietari nu sunt conștienți de diferențele de performanță dintre vitrajele folosite pentru ferestre, presupunând că toate ferestrele cu vitraj dublu sunt la fel de eficiente energetic. În realitate, sunt diferențe semnificative privind performanța vitrajelor.

Păstrează răcoarea pe timpul verii

Vitrajul cu control solar poate fi folosit pentru a păstra interioarele mai confortabile, prevenind acumularea căldurii excesive, fără necesitatea folosirii costisitoare a unui aparat de aer condiționat sau a jaluzelelor.

Mentenanță facilă

Scapă de sarcina spalatului geamurilor mulțumită vitrajului cu mentenanță scăzută! Pe suprafața exterioară a vitrajului se află o depunere care folosește puterea soarelui și a ploii pentru a îndepărta eficient noroiul și murdăria.

Reducerea zgomotului

Vitrajul cu izolare fonică poate să ajute la izolarea zgomotului în exteriorul locuinței, astfel încât să te poți bucura de pace și liniște. Poluarea fonică este o problemă serioasă, mai ales în zone cu trafic intens aerian sau pe șosele. Prea mult zgomot este dăunător pentru inimă (stres crescut, somn întrerupt) și poate să îngreuneze concentrarea și învățarea.

Siguranță și securitate pentru ferestrele casei

Vă propunem o gamă variată de vitraje care permit umplerea interioarelor cu lumină, în același timp oferind siguranță și securitate.

Vitrajul de securitate, care poate să fie călit sau laminat, în funcție de scopul folosirii sale, oferă protecție împotriva riscului vreunei vătămări accidentale cauzată de spargerea vitrajului sau de impact. Când se sparge, se sparge în siguranță, iar în felul acesta protejează împotriva riscului de vătămări grave.

Vitrajul îmbunătățit pentru securitate ajută la protejarea împotriva incercărilor de efracție sau vandalism, prin amânarea sau chiar impiedicarea pătrunderii în locuință prin fereastră.