Mergi la conţinutul principal
 

Soluțiile Saint-Gobain pentru

Clădiri Verzi

DESCOPERIȚI MODUL ÎN CARE SOLUȚIILE NOASTRE CONTRIBUIE LA CERTIFICAREA PROIECTELOR DVS. PENTRU CLĂDIRI SUSTENABILE (LEED, BREEAM, WELL ȘI EDGE)

 

Pentru schemele de etichetare LEED, BREEAM, WELL puteți descoperi ușor modul în care soluțiile de vitraje - fațadă de sticlă și ferestre, sticlă pentru amenajări interioare, sticlă rezistentă la foc și sticlă pentru securitate înaltă și sticlă electrocromatică - contribuie la criteriile etichetei cum ar fi lumina naturală, confortul termic, materialele cu niveluri scăzute de emisii etc. În afara contribuției adusă de caracteristicile de înaltă performanță a vitrajelor, punem la dispoziție și instrumente și servicii asociate care să ajute clienții să își proiecteze proiectul de construcții.

Cu doar câteva clicuri poți descărca și toată documentația necesară pentru proiectul de certificare, precum Declarația de Mediu a Produsului, Declarația privind Conținutul Reciclat

Inovator, intuitiv și cu economii de timp: instrumentul este personalizat pentru a răspunde nevoilor proprietarilor, arhitecților, consultanților, companiilor imobiliare și contractanților.

 

CÂTEVA EXEMPLE DE CLĂDIRI CERTIFICATE:

 

SEDIUL SAINT-GOBAIN DIN CEHIA CENTRUL EMPORIA (SUEDIA) SEDIUL TNT (OLANDA)
Saint-Gobain Czech Republic Headquarters

 

Emporia center

 

 TNT Head Office

 

LEED Logo

 

Logo BREEAM

 

LEED logo