Mergi la conţinutul principal
 

Confort pe timp de iarnă

Menținerea unei temperaturi optime în timpul iernii, prin izolare termică, este unul dintre factorii esențiali care determină gradul de confort al unei locuințe

 

Cu Planitherm 4S Evolution te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp.

Funcţia de confort vară – iarnă menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar ușoara reflexivitate asigură un nivel confortabil de intimitate.


Depunerile Planitherm 4S Evolution se obţin prin sputerizare catodică în instalaţii speciale (magnetron), în condiţii de vid înaintat şi atmosferă controlată.

Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusă și au dublă proprietate: reflectă radiaţiile infraroşii, caracteristice căldurii provenită din încălzire şi, în acelaşi timp, reflectă o mare parte a energiei solare.


Performanţele sticlei Planitherm 4S Evolution au fost îmbunătăţite, oferind o protecţie solară sporită și o estetică îmbunătăţită, prin scăderea nivelului de reflexive extern.

Conform studiilor realizate de Saint-Gobain Glass, aproximativ 15% din pierderile de căldură dintr-o locuință au drept cauză o izolare termică necorespunzătoare, realizată prin intermediul ferestrelor cu vitraje neperformante. În cazul ferestrelor, aproximativ 80% din eficiența energetică a acestora se datorează sticlei, în timp ce 20% revine tâmplăriei.

 

Izolarea termică a ferestrelor vă protejează de capriciile vremii

În timpul iernii, vă puteți bucura de ferestre mari și de lumină, beneficiind în același timp și de izolare termică în locuința dumneavoastră.

Ferestrele cu vitraje Saint-Gobain Glass sunt cea mai bună soluție, deoarece combină un nivel înalt de eficiență energetică cu o transparență totală și cu o foarte bună transmisie a luminii.           
 
Vitrajul izolant reține căldura în interiorul locuinței, permițând, în același timp, luminii și căldurii naturale a soarelui să pătrundă prin sticlă și să încălzească astfel și mai mult spațiul din interior. 
 
Pentru un confort sporit în timpul iernii vă recomandăm alegerea unui vitraj triplu Saint-Gobain Glass, care oferă performanțe mult mai bune decât cele ale unui vitraj simplu. 

Project Detailed Information

SGG PLANISTAR SUN PLUS PLANISTAR SUN PLUS & PLANISTAR SUN PLUS II
SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION
SGG PLANITHERM XN SGG PLANITHERM XN