Mergi la conţinutul principal
 

COOL-LITE SKN 183 /183 II

Sticla cu control solar si selectivitate ridicata

COOL-LITE® SKN 183 si SKN 183 II satisfac cererea arhitectilor pentru o sticla cu aspect cu adevarat neutru, contribuie la obţinerea unui mediu interior deosebit de confortabil, cu lumina naturala, si performanțe de eficienta energetica deosebite in fiecare sezon, avand o transmisie luminoasă de 75% și un factor solar de 0.40.

Beneficii

 • Confort pe timp de iarnă
  Confort pe timp de iarnă
 • Confort pe timp de vară
  Confort pe timp de vară
 • Confort pe timpul zilei
  Confort pe timpul zilei
 • Economie de energie
  Economie de energie
 • Mediu înconjurător
  Mediu înconjurător

Descriere

COOL-LITE® SKN 183 (II) este un produs ideal pentru toate tipurile de fatade, atat pentru cladiri de birouri cat si pentru cladiri rezidentiale, unde lumina naturala este un factor important, fara a face abateri de la performantele de eficienta energetica. Cum ar fi:

 • spatiile eductationale unde lumina naturala ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si de invatare a studentilor/elevilor
 • in spitale unde lumina naturala este un factor important in recuperarea pacientilor si ajuta la mentinerea starii de bine a acestora
 • in proiectele mixte unde raportul fereastra / perete este mai mic, limitand cantitatea de lumina care patrunde in interior.

 

In cazul in care sunt specificate solutii de umbrire exterioară in combinație cu produsele Low-E, COOL-LITE® SKN 183 (II) este o alternativa buna si poate fi utilizata in combinatie cu sistemele umbrire interioara, pastrand astfel un pret competitiv pentru sistemul complet.

In ultimul deceniu, Saint-Gobain a depus eforturi majore in dezvoltarea sticlei cu cea mai buna selectivitate, fortand limitele pentru obtinerea celei mai inalte transmisii luminoase, combinate cu cel mai bun control solar.

Astazi, cu noul produs COOL-LITE® SKN 183 II și SKN 183, facem un pas si mai departe - catre si mai multa lumina naturala si neutralitate.

COOL-LITE® SKN 183 face parte din gama de produse COOL-LITE® si este produsul cu cea mai mare transmisie luminoasa din categoria sa (TL=75% in DGU), selectivitate inalta (S = 1.88), si un aspect cu adevarat neutru.

Produsul este disponibil in varianta standard (SKN 183) si cea care trebuie securizata (SKN 183 II), astfel incat sa indeplineasca toate cerintele de siguranta.