Mergi la conţinutul principal
 

COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia

Construcții cu impact vizual, etalon în exploatarea avantajoasă

COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia este un tip de sticlă pentru declarații de design puternice și starea de bine a ocupanților. Performanțele tehnice la standardele momentului se împletesc cu reușitele estetice pentru satisfacția arhitecților, dezvoltatorilor și beneficiarilor.

Beneficii

 • Confort pe timp de iarnă
  Confort pe timp de iarnă
 • Confort pe timpul zilei
  Confort pe timpul zilei
 • Confort pe timp de vară
  Confort pe timp de vară
 • Economie de energie
  Economie de energie
 • Mediu înconjurător
  Mediu înconjurător
 • Estetică & design
  Estetică & design

Descriere

COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia este un nou tip de sticlă, ce îmbină versatilitatea estetică, performanțele optice și eficiența energetică. Produsul suprinde printr-o inedită nuanță ivorie, ce „decupează” clădirea în spațiul urban, transmisia în interior fiind neutră. De aceea, noul COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia se pretează unor proiecte distincte ca design și cu cerințe înalte de funcționalitate: clădiri de birouri, centre comerciale, spații de agrement, hoteluri, restaurante etc.

 

Prin aspectul său special, COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia oferă clădirii o personalitate puternică și se deschide către numeroase posibilități arhitecturale.

 

Datorită acestui tip de sticlă, ocupanții se vor bucura de confort vizual.  Reflexia interioară scăzută (RLi = 18%) face ca utilizarea COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia să fie benefică în special în zonele foarte însorite deoarece este asigurată transmisia ponderată, armonioasă a luminii. De asemenea, acest nou tip de sticlă creează interioare confortabile atât vara, cât și iarna, în conformitate cu cele mai recente standarde în construcții (factor solar g=0,32 si coeficient de transfer termic Ug = 1,0 W / m²K).

 

În plus, acest tip de sticlă este caracterizat printr-o excelentă flexibilitate în procesare, cum ar fi securizarea și laminarea pentru un grad sporit de siguranță, dar și curbarea, care face ca sticla COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia să răspundă tendințelor actuale, de utilizare a sticlei.