Mergi la conţinutul principal
 

COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE

Amprenta echilibrului în perspectivă citadină

COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE sunt sticle de tip selectiv, cu o protecţie solară avansată, asigurând, în același timp, izolare termică excelentă și un aport ridicat de lumină naturală.

Aspectul sticlei din exterior este unul elegant, dinamic, nuanţa fiind ușor gri-argintiu, ce completează ideal orice tip de ramă sau faţadă, oferind o notă de dinamism peisajului urban din jur, indiferent de arhitectura locului.

Beneficii

 • Confort pe timp de vară
  Confort pe timp de vară
 • Confort pe timp de iarnă
  Confort pe timp de iarnă
 • Confort pe timpul zilei
  Confort pe timpul zilei
 • Economie de energie
  Economie de energie
 • Estetică & design
  Estetică & design
 • Mediu înconjurător
  Mediu înconjurător

Descriere

În transmisie, culoarea luminii este neutră, asigurând un mediu foarte confortabil și sănătos de lucru. KN 166 II & KN 166 T AMBIANCE sunt variantele tratate termic. Sticla suport este PLANICLEAR®, pe care depunerea stratului specific produsului COOL-LITE® KN 166 AMBIANCE este obținută în instalații magnetronice de ultimă generație.


Sticla din gama COOL-LITE® KN II trebuie să fie tratată termic (securizată / călită) înainte de a fi pusă în operă.
COOL-LITE® KN 166 A&T poate fi utilizată în ambele variante (tratată termic sau nu - annealed).

Atenție: varianta annealed și varianta securizată a KN 166 A&T nu vor fi utilizate în aceeași fațadă, deoarece performanțele tehnice și estetica celor două produse sunt diferite.

 

Aplicații

COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE sunt perfect adaptate atât pentru aplicaţii non-rezidenţiale (clădiri de birouri, magazine, faţade, luminatoare etc), cât și pentru aplicaţii rezidenţiale (locuinţe, vile, apartamente, terase închise).

 

Avantaje

Pe lângă izolarea termică sporită, COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE asigură o protecţie solară foarte bună și un nivel ridicat de lumină naturală. Astfel, pierderile de căldură pe timpul iernii sunt reduse considerabil, iar pe perioada verilor fierbinţi, interioarele sunt mult mai confortabile, mai răcoroase, reducându-se utilizarea aparatelor de aer condiţionat sau ventilaţie.

În același timp, prin aportul ridicat de lumină naturală, se asigură un mediu mult mai sănătos de lucru și o economie de energie pentru iluminat.


Văzute din exterior, COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE sunt parte integrantă din faţada clădirii, conferindu-i personalitate, dinamism, aspect plăcut și elegant.


Sticla din gama COOL-LITE® KN 166 poate fi combinată cu alte tipuri de sticlă pentru a realiza diferite funcţii suplimentare, cum ar fi: izolare fonică (cu STADIP SILCENCE), siguranţă și securitate (cu STADIP sau STADIP PROTECT).

NORME ȘI REGLEMENTĂRI
COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE corespund cerinţelor clasei C a standardului european EN 1096-1 și 1096-2.

Performanță

VITRAJ IZOLANT
COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE se montează întotdeauna în vitraj izolant, iar depunerea se poziţionează pe faţa #2.

 

TRATARE TERMICĂ

Sticla din gama COOL-LITE® KN II trebuie să fie tratată termic (securizată / călită) înainte de a fi pusă în operă.


COOL-LITE® KN 166 A&T poate fi utilizată în ambele variante (tratată termic sau nu - annealed). Atenție: varianta annealed și varianta securizată a KN 166 A&T nu vor fi utilizate în aceeași fațadă, deoarece performanțele tehnice și estetica celor două produse sunt diferite.

 

CURBARE

COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE pot fi curbate cu anumite limitări. Consultaţi departamentul nostru tehnic.

 

LAMINARE*

COOL-LITE® KN 166 II & KN 166 A&T AMBIANCE pot fi laminate cu condiţia ca depunerea să nu fie în contact cu filmul de PVB.

*Notă: sticla COOL-LITE® KN II (inclusiv sticla COOL-LITE® KN 166 II) trebuie să fie tratată termic înainte de laminare.

 

GAMA DE PRODUSE