Mergi la conţinutul principal
 

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY

Sinteza confortului prin armonia spațiului

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY se remarcă prin acuitatea nuanțelor și vizibilitatea detaliilor, fiind atât rezultatul experienței de sute de ani, cât și a tehnologiilor de ultimă generație aplicate de Saint-Gobain în producerea sticlei.

Rezultatul este un produs modern, premium, ce demonstrează calitățile tipice pentru gama COOL-LITE® KN: echilibrul între confortul termic, cuantificat prin controlul solar, și performanțele de ordin optic, cum sunt captarea la cote înalte a luminii naturale și o fidelitate ridicată a culorilor.

 • Confort pe timp de iarnă
  Confort pe timp de iarnă
 • Confort pe timp de vară
  Confort pe timp de vară
 • Confort pe timpul zilei
  Confort pe timpul zilei
 • Economie de energie
  Economie de energie
 • Mediu înconjurător
  Mediu înconjurător
 • Estetică & design
  Estetică & design

Descriere

COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY este cel mai recent produs din gama COOL-LITE® KN și reprezintă calitățile acesteia într-o versiune nouă, cu performanțe ce-i oferă unicitate. Astfel, acest nou tip de sticlă se adresează proiectelor high-end, amplasate în zone deficitare în ceea ce privește luminozitatea, cum sunt zonele muntoase și cele nordice. Printre aplicațiile sale, se numără atât proiectele rezidențiale, cât și clădirile de birouri și comerciale (aeroporturi, săli de sport, magazine, show-room-uri), reprezentând o alegere spectaculoasă pentru realizarea fațadelor și luminatoarelor.


COOL-LITE® KN 177 II SYMPHONY îmbină armonios elementele confortului termic si vizual, în termenii prezentului, dar reprezintă o referință în ceea ce privește calitățile optice: o transmisie ridicată de lumină naturală, iar imaginea exterioară este percepută cu acuitate ridicată. 


În cifre, confortul vizual interior se traduce astfel (în cazul suprafețelor dublu vitrate): transmisie luminoasă (TL %) = 70%, reflexie exterioară (RLe %) = 24% și reflexie interioară (RLi %) = 22%, valori ideale pentru incinte unde starea de bine e la ea acasă, chiar și în zone umbrite. 
Pentru a răspunde cerințelor actuale de prelucrare, acest tip de sticlă poate fi laminată și securizată; de asemenea, poate fi curbată, cu anumite limitări.