Mergi la conţinutul principal
 

Saint-Gobain Glass Romania

Programul National “Casa Eficientă Energetic”

Saint-Gobain Glass Romania sustine programul "Casa Eficienta Energetic"

Saint-Gobain, promotor acțiunilor de reducere a impactului sectorului construcțiilor asupra mediului înconjurător, sustine programul guvernamental de de finanțare a creșterii eficienței energetice a caselor uni-familiale, “Casa Eficienta Energetic”.

Incepand cu data de 15 septembrie 2020, aproximativ 9.000 de romani, proprietari de locuinţe unifamiliale din România, pot primi o finantare de pana la 15.000 euro pentru a-si putea eficientiza energetic locuințele, adica până la 60% din valoarea totală a renovării in funcţie de nivelul de performanţă energetică atins, dar nu mai mult de suma anterior menționată. 

Acest program oferă finanțări nerambursabile din  Fondul pentru mediu destinate creșterii eficienţei energetice prin efectuarea lucrărilor de renovare/modernizare în locuințele unifamiliale existente.

In acest sens, va recomandam urmatoarele solutii de vitraje performante pentru imbunatatirea efiecientei energetice a ferestrelor dumneavoastra, pe care le puteti accesa pe site-ul fereastraperfecta.ro

Consultă si soluțiile celorlalte branduri Saint-Gobain: ISOVER RIGIPSWEBER 

De asemenea, conditiile de participare si alte detalii despre dosar puteti gasi pe site-ul Asociatiei Fondului pentru Mediu din Romania.

Mai mult