Mergi la conţinutul principal
 

Saint-Gobain Building Glass România a obținut Trofeul Euro-Fereastra și Diplomă de Excelență

Saint-Gobain Building Glass România a obținut Trofeul Euro-Fereastra și Diplomă de Excelență la categoria Dezvoltare și Afaceri din cadrul festivității de decernare a Premiilor pieței de tâmplărie. Gala de premiere a avut loc în București, în luna mai, fiind parte integrantă a Conferinței Internaționale despre Sisteme de Tâmplărie și Fațade EURO-Fereastra. Evenimentul, aflat la ediția a X-a, a fost organizat de publicația Agenda Construcțiilor & Fereastra, la conferință participând peste 300 de invitați.

Premiile EURO-Fereastra se acordă în fiecare an pentru a recunoaște excelență în afaceri a companiilor din domeniul tâmplăriei termoizolante/ fațadelor cortină. Distincțiile au fost decernate în cinci categorii, evaluarea și clasificarea firmelor premiate fiind efectuată de revista Fereastra, entitate independentă ce prelucrează informații de afaceri pentru industria de tâmplărie, pereți cortina și alte sectoare conexe.

Trofeele și diplomele de excelență au fost acordate pentru promovarea de soluții inovatoare în domeniul tâmplăriei termoizolante și contribuția specială adusă la dezvoltarea pieței de ferestre din România, în cadrul secțiunilor: Dezvoltare și afaceri, Inovație și Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands, TOP Producători.