Mergi la conţinutul principal
 

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION

Celebra sticla Planitherm 4 anotimpuri

Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort vară–iarnă menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar ușoara reflexivitate asigură un nivel confortabil de intimitate.

BENEFICII

 • Confort pe timp de vară
  Confort pe timp de vară
 • Confort pe timp de iarnă
  Confort pe timp de iarnă
 • Economie de energie
  Economie de energie
 • Mediu înconjurător
  Mediu înconjurător

Performanţele sticlei SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION au fost îmbunătăţite, oferind o protecţie solară sporită și o estetică îmbunătăţită, prin scăderea nivelului de reflexive extern.

Descriere

Confort sporit vara și izolare termică iarna

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te transformă într-un martor pasiv al succesiunii anotimpurilor în interiorul casei tale, asigurându-ţi confortul termic ideal indiferent de schimbările vremii. Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION pierzi noţiunea timpului datorită mediului ambiental creat de temperatura optimă constantă și aportul de lumină ideal pe tot parcursul anului.

Depunerile SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION se obţin prin sputerizare catodică în instalaţii speciale (magnetron), în condiţii de vid înaintat şi atmosferă controlată.

Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusă și au dublă proprietate: reflectă radiaţiile infraroşii, caracteristice căldurii provenită din încălzire şi, în acelaşi timp, reflectă o mare parte a energiei solare.

 

Vara

Temperatură ideală pentru casa ta – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare.

SGG PLANITHERM 4 ANOTIMPURI permite o simbioză perfectă între infuzia de lumină naturală și un interior răcoros datorită gradului de reflexie a căldurii de până la 62%, chiar și în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni. Acest avantaj al sticlei SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie datorită ratei mici de utilizare a aerului condiţionat.

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION setează noi standarde de design al ferestrelor în detrimentul jaluzelelor inestetice, asigurând în același timp aportul de lumină vital creșterii calităţii vieţii.

De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesând noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.

 

Iarna

SGG PLANITHERM 4 ANOTIMPURI reprezintă o treaptă în plus pe scara evolutivă a produselor de confort ambiental, oferind o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obișnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura și confortul asigurat de aceasta. Cu sticla SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION se vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură, iar climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.

 

Primăvara

Vitrajele cu SGG PLANITHERM 4 ANOTIMPURI diminuează efectele asteniei de primavară, asigurând tot confortul necesar indiferent de modificările climatice caracteristice anotimpului.

 

Toamna

Cu SGG PLANITHERM 4 ANOTIMPURI tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă, confortul și suprimarea costurilor reduse pentru încălzire fiind asigurate.

 

ECONOMII

 

Cu SGG PLANITHERM 4S ANOTIMPURI faci economii substanţiale de energie pe toată perioada anului, iar cheltuielile tale se reduc considerabil.

 

Economii realizate prin utilizarea vitrajelor performante:

Economii pentru apartament 3 camere [RON]

Economii anuale**

PLANITHERM ULTRA N

PLANITHERM 4S

Planitherm 4S Evolution

Sticla existentă clar – clar

10294

19497

21329

 

Economii pentru apartament 2 camere [RON]

Economii anuale**

PLANITHERM ULTRA N

PLANITHERM 4S

Planitherm 4S Evolution

Sticla existentă clar – clar

4539

8597

9405

 

Economii pentru garsonieră [RON]

Economii anuale**

PLANITHERM ULTRA N

PLANITHERM 4S

Planitherm 4S Evolution

Sticla existentă clar – clar

3439

6513

7125

 

 

*Calculele sunt efectuate cu ajutorul programului PARASOL / Universitatea LUND. Marja de eroare este de aprox. +/- 5%. Valorile obţinute variază în funcţie de zona climatică de iarnă, zona climatică de vară, ponderea vitrajului, forma și orientarea clădirii, etc.

 

** Calculele reprezintă economiile estimate pe o perioadă de 10 ani. S-a luat în calcul preţul energiei de 0,56 RON/kWh.

Il vetro quattro stagioni per le finestre Il vetro quattro stagioni per le finestre

Posibile asocieri

STADIP® / STADIP® PROTECT
STADIP SILENCE : Akoestisch isolerend glas | Saint-Gobain Building Glass SGG STADIP SILENCE