Mergi la conţinutul principal
 

SGG PLANITHERM XN

Planitherm XN este alegerea perfectă pentru triplu vitraj

SGG PLANITHERM XN este o sticlă perfect transparentă, ideală pentru ferestrele cu geam termopan în vitraj triplu, care vă aduce mai multă lumină naturală în locuințe și vă ajută să reduceți pierderile de căldură pe timp de iarnă, oferindu-vă un confort termic sporit.

Pe scurt: mai luminos, mai transparent, mai eficient!

BENEFICII

 • Confort pe timp de iarnă
  Confort pe timp de iarnă
 • Economie de energie
  Economie de energie
 • Confort pe timpul zilei
  Confort pe timpul zilei
 • Mediu înconjurător
  Mediu înconjurător

Descriere

Eficienţă energetică

Pentru orice tip de clădire eficienţa energetică este un indicator extrem de important. SGG PLANITHERM XN este soluţia perfectă deoarece combină cel mai înalt nivel de eficienţă energetică cu transparenţa totală și cu o transmisie luminoasă mai bună. Odată cu reducerea consumului de energie pentru încălzirea pe timp de iarnă și răcirea pe timp de vară, deci implicit cu reducerea emisiilor de CO₂, SGG PLANITHERM XN eficientizează maxim lumina solară și creează un confort interior net superior.

 

Luminozitate maximă și transparenţă totală

SGG PLANITHERM XN redefinește standardul pentru iluminatul din timpul zilei, printr-un aport maxim de lumină naturală.

SGG PLANITHERM XN atinge cel mai înalt nivel de transmisie luminoasă intr-un triplu vitraj, cu valori de până la 74% sau până la 82% în cazul unui dublu vitraj.

 

Estetică

SGG PLANITHERM XN are cu adevărat un aspect neutru, acesta îmbunătăţind transmisia luminoasă, iar reflexia este mult mai mare.

 

Confort iarna

Valoarea foarte mică a indicatorului Ug de până la 0.5 W/m².K, în triplu vitraj, înseamnă o reducere maximă a pierderilor de căldură. Prin urmare, în timpul iernii, în încăpere, chiar şi aproape de fereastră, temperatura este întotdeauna confortabilă. SGG PLANITHERM XN este cel mai bun produs recomandat în construirea caselor pasive.

CLIMAPLUS XN | Een isolerende hoogrendementsbeglazing CLIMAPLUS XN | Een isolerende hoogrendementsbeglazing
 

PERFORMANȚĂ

SGG PLANITHERM XN versus alte produse

SGG PLANITHERM XN este net superior altor produse similare datorită procentului de oxid de fier folosit în compoziţia sticlei suport, SGG PLANICLEAR. SGG PLANITHERM XN se obţine adăugând un coating sticlei SGG PLANICLEAR, sticlă cu transparenţă totală şi aspect neutru. Adăugarea coating-ului face ca acest tip de sticlă să fie eficient energetic în egală măsură cu transparenţa totală şi aspectul neutru.

 

Limitele există doar pentru a fi depăşite

A face ceva mai bun înseamnă a împinge limitele tot mai departe. SGG PLANITHERM XN menţine rezistanţa chimică şi mecanică a produsului SGG PLANITHERM XN, aducând un plus în ceea ce priveşte transparenţa, transmisia luminoasă și eficienţa energetică.

 

SGG PLANITHERM XN - noul standard

Cifrele vorbesc singure. Atunci când vrei ca sticla din vitrajul tău să fie cea mai luminoasă şi cea mai transparentă, cu aspect neutru și cea mai eficientă din punct de vedere energetic, răspunsul e unul singur: SGG PLANITHERM XN.

SGG PLANITHERM XN