Mergi la conţinutul principal
 

Sticla și amenajările interioare

Pentru a răspunde nevoilor de amenajare interioară şi decorare, gama Saint-Gobain Business Glass oferă o varietate de produse care îndeplinesc, fiecare, funcţiile esenţiale ale sticlei pentru amenajări interioare şi mobilează spaţiul prin calităţile lor estetice.

sticla amenajari interioare

Tăiate, fasonate, asamblate în dublu vitraj SGG CLIMAPLUS DESIGN sau curbate SGG CONTOUR, aceste produse sunt destinate, în general, utilizărilor ce urmează.

 

Pereţi despărţitori vitraţi

Geamurile transparente sau translucide permit realizarea pereţilor despărţitori interiori care lasă să treacă lumina şi măresc spaţiul. În funcţie de transluciditatea geamului ales, peretele vitrat permite protejarea intimităţii unei încăperi fără a recurge la storuri.

 

Ferestre

În cazul ferestrelor, un dublu vitraj SGG CLIMALIT DESIGN sau SGG CLIMAPLUS DESIGN care include un produs din familia Saint-Gobain Glass permite îmbinarea funcţiilor de izolaţie, cu aspectul estetic şi protecţia în raport cu privirile exterioare (dacă geamul ales este translucid). Dublul vitraj cu împărţire realizată cu baghete încorporate îmbogăţeşte aspectul estetic al ferestrei.

 

Uşi

Fie integrată într-o uşă de interior cu elemente de lemn sau într-o realizare integrală, sticla transformă uşa în element decorativ, fasonarea subliniind aspectul ei estetic (carouri oblice, SGG DECORGLASS, SGG MASTERGLASS, SGG MIRALITE EVOLUTION, SGG SAINTJUST...).

De asemeni, Saint-Gobain Glass propune mai multe modele de uşi integral din sticlă destinate, în principal, utilizării în interior.

 

Mobilier

Sticla este din ce în ce mai prezentă în realizarea mobilierului. Practic, toate produsele Saint-Gobain Glass pot fi utilizate în acest scop. Folosită la placarea uşilor de dulap sau a elementelor de mobilier, sticla argintată SGG MIRALITE EVOLUTION şi sticla lăcuită SGG PLANILAQUE EVOLUTION vor contribui la imaginea de durabilitate şi de eleganţă a unei piese de mobilier. Pe de altă parte, produsele transparente sau translucide din familia SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN vor permite realizarea oricărui tip de mobilier a cărui fasonare va sublinia forma (blaturi de masă, etajere, bibilioteci, vitrine...). Unele produse din gamă îmbină aspectul estetic şi elementul de Securitate fiind, prin urmare, extrem de apreciate la nivelul mobilierului sau ca perete de duş.

 

Placajul mural

Sticla argintată SGG MIRALITE EVOLUTION şi sticla lăcuită SGG PLANILAQUE EVOLUTION pot fi utilizate ca placaj mural în interior sub formă de placaj complet sau de panouri decorative. Utilizat astfel, produsul SGG MIRALITE EVOLUTION oferă jocuri de lumină şi accentuează senzaþia de spaţiu. Folosită sub formă de placaj mural sau de panou decorativ, sticla SGG PLANILAQUE EVOLUTION confer strălucire culorilor lăcuite şi calităţi de durabilitate decorului interior (hol de hotel, de bloc, magazin, birou, bucătărie şi baie...).