Hero Image
Image
CONFORT PE TIMPUL ZILEI
Despre sticlă
3 min

Confort pe timpul zilei

 

Literatura de specialitate a urmărit acest subiect, descoperind că există beneficii în prezența luminii naturale în interiorul clădirilor și în ceea ce privește raportarea la lume. Aceste studii documentează influența luminii naturale la starea individului, productivitatea sa, chiar și calitatea somnului său.

Sticla de la Saint-Gobain permite luminii naturale să pătrundă în cantitate mare în spațiile de muncă și cele de locuit. Acest aspect este benefic pentru sănătate și oferă economii substanțiale cu iluminatul artificial. De asemenea, utilizarea sticlei translucide asigură o balanță între lumina naturală și intimitate. Toate acestea asigură un confort sporit în timpul zilei.

Cu cât transmisia luminoasă a vitrajului este mai mare, cu atât e nevoie de mai puțină lumină artificială. Claritatea spațiilor de lucru și rezidențiale, transparența, jocul de culori, intimitatea creată de umbre acompaniază și înlesnesc buna desfășurare a activităților cotidiene.

Grație transparenței sale, vitrajul pentru confort pe timpul zilei are capacitatea de a oferi lumină naturală în interiorul clădirilor și să creeze o conexiune vizuală cu lumea exterioară. În acest fel îndeplinește multe funcționalități pe care nu le mai are niciun alt material folosit în construcții și în design arhitectural, ceea ce se traduce în beneficii directe pentru oamenii care lucrează sau locuiesc în aceste clădiri:

  • Îmbunătățirea confortului și a bunăstării;
  • Optimizarea vizuală a spațiului interior și posibilitatea de a valoriza investiția în construcția clădirii;
  • Asigurarea unui mediu mai sănătos;
  • Creșterea concentrării, învățării și a productivității.
     

 

LUMINA NATURALĂ ESTE ESENȚIALĂ PENTRU O STARE DE BINE
Te poți bucura de efectele luminii naturale, precum și de senzația de libertate pe care o oferă un spațiu deschis, cu ajutorul unor ferestre mai mari.


 
MAI MULTĂ LUMINĂ NATURALĂ ÎN LOCUINȚA TA
Vitrajele Saint-Gobain permit pătrunderea din abundență a luminii naturale în locuință, asigurând, în același timp, deschiderea și comunicarea cu exteriorul.Gradul ridicat de transparență a sticlei, precum și mărimea ferestrei, permit o iluminare mai bună a spațiului interior, reducând astfel consumul luminii artificiale în timpul zilei. 

 
LUMINA NATURALĂ ÎȚI ADUCE BENEFICII MULTIPLE
Alegerea ferestrelor termopan cu sticlă Saint-Gobain va aduce multiple beneficii vieții tale de zi cu zi:

  • Costuri mai mici pentru iluminat,
  • Un mediu de viață mult mai sănătos
  • Un somn odihnitor. 

 


Permite să îți intre în casă mai multă lumină cu ajutorul soluțiilor de la Saint-Gobain!