Despre noi

SG Tower

Cine suntem?

Saint-Gobain Glass face parte din Grupul Saint-Gobain , lider mondial în domeniul construcțiilor ușoare și durabile , care a fost recunoscut ca fiind una dintre cele mai inovatoare 100 de companii din lume, cu o istorie de peste 350 de ani.

Toate mărcile Saint-Gobain sunt ghidate de un scop comun: „MAKING THE WORLD A BETTER HOME”.

La Saint-Gobain Glass, proiectăm, producem și comercializăm soluții din sticlă pentru fațade, ferestre și design interior.

 

Saint-Gobain Glass produce și prelucrează sticlă plană și distribuie soluții din sticlă care răspund unui spectru larg de aplicații rezidențiale și comerciale . Fațadele, proiectele arhitecturale mari, echipamentele urbane, tâmplăria industrială, mobilierul, elementele de baie, sticla pentru decorațiuni interioare sunt doar câteva exemple de aplicații din sticlă pe care le oferim pe piață.

Astfel, dezvoltăm soluții integrate atât pentru reabilitarea clădirilor publice și private, cât și pentru construcții noi. Pe lângă faptul că suntem agenți cheie în ceea ce privește inovarea, participând activ la decarbonizarea sectorului construcțiilor și industriei cu produse care reduc pierderile de energie și soluții noi cu o amprentă de carbon redusă, marcând astfel calea pentru a realiza transformarea pieței.

De aceea, Saint-Gobain Glass se angajează să construiască mai bine pentru oameni și pentru planetă, oferind soluții din sticlă pentru fațade, ferestre și design interior care oferă durabilitate și performanță. Conduși de o dorință constantă de a ne adapta produsele din sticlă la nevoile și realitățile actuale, inovăm în permanență.

 

 

Saint-Gobain Glass pe scurt

Informații cheie pentru a ne cunoaște mai bine

Site-uri producție sticlă float

30

Angajați

9.000

Unități de producție în

13

țări

Operațiuni globale de vânzări în peste

100

țări

Promisiunile noastre