Hero Image
Image
Totul despre sticlă
Despre sticlă
2 min

Siguranță și securitate

UTILIZAREA VITRAJELOR CU STICLĂ LAMINATĂ 

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Filmul PVB care la sfârșitul procesului de fabricație unește solid foile de sticlă, asigură transparență, elasticitate și aderență în timp. Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact. 
 
Sticla laminată este folosită pentru o gamă largă de aplicații: de la ferestrele și terasele locuințelor, la fațade, uși sau cabine expoziționale în muzee, fiind alegerea evidentă pentru a oferi protecție și siguranță.

Alegerea tipului de sticlă laminată se face în funcție de natura riscului și importanța acestuia: rănire, cădere, vandalism și efracție. 
 

CE ESTE STICLA LAMINATĂ ȘI UTILIZĂRILE EI

SIGURANȚĂ

Siguranța reprezintă protecția împotriva riscului accidentelor serioase cauzate de posibilele spargeri ale sticlei. Aceasta poate fi asigurată utilizând vitrajele cu sticlă laminată sau sticlă securizată Saint-Gobain Glass. 

SECURITATE

Securitatea împiedică posibilele efracții și descurajează hoții, în majoritatea cazurilor. Utilizarea vitrajelor cu sticlă laminată Saint-Gobain crește gradul de securitate al locuințelor.